Visita a l’Associació Llibre Viu

Visita al Llibre viuEls alumnes del CAM van fer una visita a l’associació cultural Llibre Viu, que es troba al mateix carrer que l’escola. Aquesta associació fa una tasca de recuperació de llibres fora d’ús i sense valor comercial actual que, de procedència molt diversa, dia a dia, els hi arriben. La seva intenció no és altra que la de donar vida als llibres, facilitant l’intercanvi gratuït amb persones que els desitgin i que n’aportin algun que ja no els faci falta. D’aquesta manera, s’estableix un nou circuit d’aprofitament de molts llibres que anirien irremeiablement a parar a la brossa.

Després de la visita vam recollir algunes de les impressions dels alumnes que hi van assistir:

“La visita m’ha agradat molt perquè hi ha molts llibres i, si no tens diners per comprar-te’n, allà en pots intercanviar.” Senaa B.

“La visita em va agradar molt, perquè no només se’ns va explicar el funcionament d’aquesta organització, sinó també ens van parlar de coses de la vida. Em va agradar que, al final de la visita, perquè ens van deixar agafar algun llibre per emportar.” Andrea N.

“Descobrir el Llibre Viu em va agradar, perquè m’agrada llegir. En vaig agafar un de futbol que ja m’he llegit i, quan tingui un moment hi tornaré per intercanviar-ne un altre.” Faissal A.

“M’agrada aquesta llibreria perquè pots gaudir de llibres sense necessitat de diners.” Adrià V.

“Vam visitar una llibreria especial, perquè la idea és facilitar la lectura. La proposta és un intercanvi de llibres; qualsevol pot portar un llibre (el que sigui) i endur-se’n un altre. Tots els treballadors són voluntaris i, a més, fan una tasca molt interessant amb una ONG i biblioteques de Llatinoamèrica.” Daniel C.

“La visita a la llibreria va ser molt bona, perquè diàriament passo per davant i no sabia què era. Veig que és un servei molt bo per a les persones que els agradi la lectura. És un bon projecte.” Sofyan H.

“L’anada al Llibre Viu ha sigut prou emocionant, perquè hem après que els llibres que no utilitzem a casa els podem canviar per un altre sense cap mena de despesa. He après que no tot es llença, que amb una mica d’esforç pots compartir llibres que d’altres no poden aconseguir amb diners.” Edison G.

Si vols veure la resta de fotos d’aquesta activitat, clica aquí


ASSOCIACIÓ CULTURAL LLIBRE VIU

Poeta Josep Punsola, 31. Libre viu08304 Mataró

Tel. 937963801

www.llibreviu.org

llibreviuangea.org

 

 

 

Comments are closed.