PROVES d’ACCÉS a la UNIVERSITAT PER A MAJORS DE 25 i 45 ANYS

El passat dissabte 30 d’abril, els alumnes de la Preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys estaven convocats a realitzar les matèries de la fase general (Comentari de Text, Llengua Catalana, Llengua Castellana, i Llengua Estrangera). Fa més de quinze anys que els professors de Can Noè acompanyen els seus alumnes a fer les proves i admeten que, aquests darrers dies, “els estudiants estan molt més nerviosos”.

A 2/4 de 8 del matí, alumnes i professors es trobaven davant de la facultat d’Econòmiques i de la facultat de Química de la Universitat de Barcelona, a l’espera que obrissin les portes per accedir a l’aula assignada. Fins passades les 8 els alumnes no van poder entrar i cadascun d’ells va anar a localitzar la seva aula. Després d’algun ensurt per un error informàtic de l’organització, a les 9 en punt tots els alumnes estaven a la seva aula a punt de començar.

En general, la percepció va ser bastant bona i esperem que així siguin els resultats de tots ells. Ara toca examinar-se de la fase de les específiques que serà el proper dissabte, 7 de maig. Sort a tots!!!

Comments are closed.