Programes socials Guttmann

Hem començat l’any amb una xerrada per part del monitor de l’Institut Guttmann, Juan Carlos Fernández, a qui agraïm haver vingut a la nostra escola per explicar-nos en primera persona el seu procés de rehabilitació en aquesta Institució, després d’un greu accident de trànsit.

L’Institut Guttmann, és una entitat que té com a objectiu principal aconseguir la rehabilitació i la reinserció social de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral o alguna altra discapacitat d’origen neurològic. Tanmateix es dedica a la docència i la recerca en neurociència.

La xerrada ha estat dirigida als alumnes de CAM i Precam en una primera sessió, de 10 a 11 el dilluns 13 de gener i en una segona sessió de 11 a 12 als dos grups de GES. Els alumnes han mostrat en tot moment interès, exposant els seus dubtes al monitor.

Podeu visitar la seva web en https://www.guttmann.com/ i veure alguns dels testimonis que es van projectar a l’aula. Tanmateix podeu veure el vídeo https://youtu.be/bYQx1W9axlY de demostració d’un esport paralímpic, el rugby sobre cadira de rodes del que Juan Carlos Fernández és jugador i impulsor en Catalunya des de fa anys.

Comments are closed.