Mataró Orienta !

Estrenem la Fira Mataró Orienta! 

El passat 30 de març es va inaugurar la SIOP, la Setmana de la Orientació i la Informació Professional, però en una versió millorada: la Fira Mataró Orienta.

El CFA Can Noè hi va participar activament amb l’assistència dels alumnes a les diferents propostes d’orientació.

Així doncs, la nova Fira neix amb la finalitat facilitar l’accés a l’orientació i la informació per a tothom. Una fira situada al Parc Central i que posa al centre de tot el suport a les persones de la ciutat de qualsevol edat que vulguin i necessitin informar-se, conèixer i prendre decisions relacionades amb els itineraris educatius i laborals. 


Amb aquest objectiu s’han pensat i planificat activitats per a famílies, professorat, alumnat de centres educatius de tot tipus i totes aquelles persones que vulguin conèixer l’oferta formativa de la ciutat i de la comarca. I també activitats  de coneixement del mercat de treball i de suport al procés d’orientació i de presa de decisions professional. I, com a una de les activitats estrella, destaca l’Espai Àgora, un espai a on podreu rebre atenció personalitzada i en el que resoldrem els dubtes que pugueu tenir.
  

https://www.mataro.cat/sites/fira_mataro_orienta

Comments are closed.